Lederkurset EKTE

Tror du at du kan passe som leder? Kunne du tenke deg å lære mer om å være leder? Her kan du lese mer.

Lederkurset skal ikke være noe halvveis, det skal ikke være noe «fake». Vi ønsker at dere som velger å bruke tiden deres på lederkurs, skal få et EKTE kurs. Vi ønsker å gi dere EKTE utfordringer, EKTE opplæring, EKTE kjennskap til Gud, EKTE samhold, EKTE vennskap, EKTE mestringsfølelse osv. Kanskje tenker du noe om hva EKTE betyr for deg?

Kurset passer for fjor årets konfirmanter. Første samling er tirsdag 20. mai fra kl. 19.30-21.30. Denne første samlingen er for alle nye som lurer på om lederkurset kunne være noe for dem. Her kommer også lederkurset fra i år og lederforum. Vi skal ha god mat, masse leker og moro og få om jesus.

de vanlige lederkurs samlingene blir lagt opp til enkel mat, der vi møtes en gang i mnd. I tillegg blir det en samling med de som har tatt lederkurset før – «lederforum», en annen tirsdag i mnd. Det blir også noen samlinger et par helger i semesteret. Første utfordring av disse blir konfirmantweekenden på Dyrkholbotnen…19-21 sept.

Her er gangene frem til jul:

Lederkurs: for alle fjor årets konfirmanter

Lederforum: for dem som har tatt lederkurs og for de som tar lederkurs. Pleier å være så kjekt at de som tar lederkurs ikke «skipper» disse samlingene.

! 20 mai          Ungdommens medarbeiderfest, kl. 19.30-21.30!!!

19august          Lederforum

26 august        Lederkurs

9 sept.             Lederforum

19-21 sept.      Felles konfirmant tur til Dyrkholmbotnen

23 sept.           Lederkurs

14 okt.             Lederforum

19 okt.             4 års bok

28 okt.            Lederkurs

11 nov.            Lederforum

25 nov.            Lederkurs

28-30 nov.       Lysvåken

9 des.              Lederforum

16 des.            Lederkurs

Pris kr 400 for hele året (+ eventuelle ekstra turutgifter)

Hovedansvarlige for kurset er Margrete Stordal, Martin Velsvik, Anne Kristin Viseth

Påmelding og spørsmål kan stilles til Margrete Stordal, margrete.stordal@bergen.kirken.no

55 30 81 94. Påmeldingsfrist er 20 august.

Eidsvåg kirke – EKTE

Vi har 20 plasser, men vi har også venteliste. Vi har nå 19 på våre lister med noen med spørsmålstegn på. Gi beskjed om du vil være med.

<span style="font-size:11.0pt;line-height:115%;font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-language:EN-US">